Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Tricolorii mici sunt OK! Toate testele COVID-19 efectuate în Malta au fost negative

România U21 Publicat pe 8 sep 2020
mail-share icon Email

Jucătorii naţionalei de tineret au fost supuşi, în Malta, la a patra serie de teste pentru depistarea noului coronavirus, iar rezultatele au fost negative, informează frf.ro.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19474439/1/romania-u21.jpg


"Rezultatele testelor COVID-19 efectuate luni, în Malta, sunt toate negative. Aceasta a fost a patra testare efectuată de delegaţia U21 de la reunirea lotului pentru meciurile din luna septembrie, două teste au fost efectuate în ţară, unul în Finlanda, plus cel din Malta", a anunţat FRF.

România U21 întâlneşte, marţi, de la ora 19.00, în deplasare, reprezentativa similară a Maltei în preliminariile turneului final al Campionatului European din 2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele