Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Tuchel şi Conte, la un pas de bătaie în două rânduri. De unde a pornit totul

Premier League Publicat pe 14 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20817895/5/tcc.jpg


Thomas Tuchel şi Antonio Conte au fost protagoniştii a două momente foarte tensionate în Chelsea - Tottenham, meci transmis în direct de Prima Sport 2 cu începere de la ora 18:30. După un gol controversat al lui Hojbjerg, cei doi manageri au fost aproape de o confruntare fizică, apoi au primit cartonaşul galben din partea arbitrului Anthony Taylor. Duelul s-a reluat la final, când clasica strângere de mână putea duce la o bătaie generală!
 
La 1-0 pentru Chelsea, Bentancur l-a deposedat în propria jumătate pe Havertz, neamţul şi coelgii lui au cerut fault, dar Anthony Taylor a lăsat jocul liber. Peste câteva zeci de secunde, Jorginho a greşit în propriul careu, Hojbjerg l-a învins pe Mendy, apoi au urmat minute foarte tensionate.
 
În timp ce Tuchel şi oamenii de pe banca lui cereau fault la Havertz şi un posibil ofsaid la Richarlison, Conte s-a bucurat ostentativ în faţa acestora, iar gestul nu i-a picat prea bine neamţului, care s-a dus spre fostul mijlocaş pentru a-i reproşa atitudinea provocatoare. După cinci minute, brigada lui Taylor a validat golul lui Hojbjerg, iar Tuchel, Conte, dar şi asistenţii lor s-au ales cu cartonaşe galbene.

În finalul meciului, spiritele s-au încins şi mai mult. Harry Kane a marcat golul de 2-2 în al şaselea minut de prelungiri, iar reuşita golgheterului englez a fost urmată de scene obscene făcute de Conte spre banca lui Chelsea. După ultimul fluier al lui Anthony Taylor, Tuchel şi Conte şi-au strâns mâna într-un mod foarte agresiv, neamţul reproşându-i omologului său modul în care a celebrat cele două goluri. A fost nevoie de intervenţia oamenilor din cele două staff-uri tehnice pentru ca spiritele să se calmeze, iar ambii antrenori au primit cartonaşul roşu.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele