Ultima oră
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni

UFC Fight Night, LIVE pe Look Sport, duminică, de la 04:00! Super meciuri în gala de la Las Vegas

Special Publicat pe 30 mai 2020
mail-share icon Email
  • Gala UFC Fight Night e duminică, de la ora 04:00, în exclusivitate pe LOOK SPORT
  • //i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19376846/2/vegas1.jpg

Spectacolul din cuşcă revine duminică dimineaţă, cu o gală în Las Vegas.

Amânat iniţial cu o săptămână, evenimentul programează meciul vedetă dintre Tyron Woodley şi Gilbert Burns. Cei doi luptători, care au în palmares multe victorii prin knock-out, se duelează pentru titlul mondial la categoria semimijlocie.

Al doilea meci vedetă va fi între bulgarul Blagoi Ivanov şi brazilianul Augusto Sakai. Ivanov e campion mondial de arte marţiale şi porneşte cu un avantaj în faţa lui Sakai, brazilianul cu origini japoneze.

Va fi şi un meci de fete duminică dimineaţă, într-o gală care va mai cuprinde încă două lupte. UFC Fight Night va începe la ora 4, în direct pe LOOK SPORT.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele