Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Uhrin e nemulţumit de amicalul cu Zimbru Chişinău. ”Repriza a doua n-a fost fotbal pentru mine”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20652286/1/uhrin.jpg

Dinamo a învins sâmbătă, cu scorul de 2-0, echipa Zimbru Chişinău, într-un meci amical disputat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Golurile au fost marcate de marcate de Irobiso (38) şi Moura (67). Pe finalul primei reprize, portarul Mihai Eşanu a fost eliminat pentru un fault dur.

Dusan Uhrin a declarat că e dezamăgit de modul în care au gestionat elevii săi repriza a doua.

"A fost o victorie bună, dar m-am concentrat asupra jocului. Prima repriză a fost bună, am jucat compact, ne-am creat multe ocazii, chiar dacă am înscris o singură dată. A venit acea greşeală a lui Eşanu, practic am repetat greşelile din campionat.

Repriza a doua n-a fost fotbal pentru mine, pentru că am jucat în inferioritate numerică şi am făcut multe schimbări.

Nu cred că a fost un meci agresiv, chiar dacă au fost multe faulturi. Nu ştiu care e situaţia lui Torje, are o mică accidentare.

(n.r. despre faptul că Bonetti a câştigat în instanţă) Trebuie să pregătim meci cu meci, nu ne gândim acum la baraj. Echipa trebuie să arate bine înainte de baraj. Nu vreau să vorbesc despre situaţia lui Dario Bonetti"
, a spus Uhrin, pentru DigiSport.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele