Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”

Ultimă oră! Antrenorul din Superligă care şi-a dat demisia şi a lăsat clubul într-o situaţie dificilă

CS Mioveni Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21106601/1/62bef3112a053291659047-5318756474920105-644971418252730244-n.jpg

Nicolae Dică a preluat-o pe CS Mioveni în luna ianuarie, după experienţa pe care a avut-o la FCSB.

La Mioveni, Dică a înregistrat o medie de de 0.93 puncte pe meci, potrivit Transfermarkt. Totuşi, Dică a decis să plece de la Mioveni, cu câteva etape înainte de finalul play-out-ului. 

Potrivit GSP, Dică a decis să îşi dea demisia miercuri şi nu se va mai ocupa de pregărirea clubului din CS Mioveni. 

Pentru Nicolae Dică, aceasta a fost a doua experienţă ca antrenor în acest sezon, dar nici aceasta nu s-a finalizat cu rezultate bune. 

”Toţi putem să găsim din trecut. Asumă-ţi şi du-te mai departe”. Discursul lui Dică, critica

Universitatea Cluj a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii. Confruntarea a fost LIVE la Prima Sport 2 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Antrenorul echipei CS Mioveni, Nicolae Dică, a oferit mai multe declaraţii la finalul partidei şi s-a declarat dezamăgit de rezultatul jucătorilor săi. Astfel, el a dezvăluit că nu găseşte explicaţii pentru evoluţiile din ce în ce mai slabe ale fotbaliştilor, ţinând cont de prestaţia bună pe care o aveau jucătorii când a preluat echipa.

Mai mult decât atât, tehnicianul a declarat că nu ştie ce decizie va lua în viitor, însă, cu siguranţă, îşi doreşte să continue să antreneze în Liga 1.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Vasile Miriuţă a explicat că antrenorul celor de la CS Mioveni ar trebui să aibă mai multă asumare în discurs şi să nu mai facă analogii cu performanţele din trecut.

”Lasă ce a fost! Să vedem prezentul şi viitorul. Toţi putem să găsim din trecut. Asumă-ţi şi du-te mai departe, dacă eşti o persoană puternică.

Eu când am venit la Baia Mare acum doi ani, echipa era Divizia C, am vrut să ajut. Nu am promovat atunci, am pierdut barajul.

Trebuie să îţi asumi, care e problema că te înjură unul?! Nici nu trebuie să te intereseze, aşa şi cu Dică. Mi-am asumat că duc mandatul mai departe, dacă conducerea îşi doreşte pe viitor să facă o echipă să atace promovarea, atunci rămân, asta trebuie să fie discursul de antrenor”, a spus Miriuţă, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele