Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

ULTIMA ORĂ ǀ Edward Iordănescu îi schimbă poziţia lui Deian Sorescu în formula de start cu Andorra şi îi face loc altui ”tricolor”

Echipa nationala Publicat pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21076475/1/romania-bosnia-hertegovina-liga-natiunilor-26-09-2022-2.jpg

Problemele lui Edward Iordănescu pe postul de fundaş stânga înaintea meciului cu Andorra îl fac pe selecţionerul României să recurgă la o improvizaţie care îi schimbă şi planurile ofensive.

Deşi a pregătit toată săptămâna formula de start cu Deian Sorescu pe postul de extremă stânga în sistemul 4-3-3, Iordănescu junior îl va retrage pe fotbalistul celor de la FCSB în flancul defensiv pe aceeaşi parte, potrivit Fanatik.

Sursa citată notează că antrenorul primei reprezentative îl va utiliza în compartimentul ofensiv al ”tricolorilor”, pe partea stângă, în locul lui Sorescu pe Olimpiu Moruţan.

Echipa probabilă a României: I. Radu – Raţiu, Burcă, Drăguşin, Sorescu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Alibec, Moruţan.

Al cincilea fundaş stânga accidentat

Selecţionerul Edward Iordănescu are în continuare ghinion în privinţa postului de fundaş stânga pentru meciul din deplasare cu Andorra, la debutul ”tricolorilor” din preliminariile Campionatului European din 2024.

Raul Opruţ, apărătorul lateral al formaţiei Hermannstadt, s-a accidentat şi a părăsit sesiunea de pregătire la ultimul antrenament efectuat de prima reprezentativă în cursul zilei de joi.

Pe lista jucătorilor accidentaţi pentru poziţia de fundaş stânga se mai află Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova), Mario Camora (CFR Cluj), Cristi Ganea (Panathinaikos Atena) şi Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova).

România a ajuns, astfel, să nu mai aibă disponibil în lot niciun apărător stânga de meserie. Cristian Manea (CFR Cluj) şi Marius Ştefănescu (Sepsi OSK) erau celelalte variante de improvizaţii pentru Iordănescu junior.

Andorra – România, debutul tricolorilor în preliminariile pentru Campionatul European din 2024, va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45. Elevii lui Edward Iordănescu vor întâlni selecţionata din Belarus pe Arena Naţională marţi, de la aceeaşi oră, în direct la Prima TV.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt