Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

VIDEO ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Starul argentinian a clarificat situaţia. UPDATE

Alte campionate externe Publicat pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

Update: Lionel Messi a confirmat că următoarea echipă din cariera sa după despărţirea de PSG va fi Inter Miami în detrimentul Barcelonei.

Starul argentinian a explicat că şi-a dorit să revină la echipa la care a scris istorie în fotbal, însă situaţia financiară problematică a clubului l-a făcut să îşi schimbe planurile.

”Îmi doream mult să pot să mă întorc, însă, pe de altă parte, după tot ce am trăit şi modul în care am plecat, nu voiam să mă aflu din nou în aceeaşi situaţie, să aştept să văd ce se va întâmpla şi să îmi las viitorul în mâinile altora, să fie decis în alt mod. 

Am vrut să iau propria decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Dacă am auzit bine s-a zis că La Liga a acceptat tot şi că e totul ok pentru a mă întoarce, însă lipseau multe alte lucruri ce trebuiau rezolvate. Am auzit că trebuiau să vândă jucători sau să scadă salarii jucătorilor şi sincer nu voiam să trec prin asta, nici să fiu responsabil de aşa ceva. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu au fost adevărate în cariera mea la Barcelona şi eram puţin obosit, nu voiam să trec prin astea!”, a declarat Lionel Messi, potrivit Mundo Deportivo


Lionel Messi (35 de ani) a decis care este echipa la care îşi va continua cariera colosală după despărţirea recentă de Paris Saint-Germain.

Cunoscuta publicaţie spaniolă Marca susţine că Messi va semna un contract cu Inter Miami, gruparea din MLS patronată de David Beckham.

Lionel Messi a ales Inter Miami

Iniţial, situaţia lui Messi era împărţită cu şanse de 50 % - 50 % între Barcelona şi Inter Miami, după ce transferul ”Puricelui” la Al-Hilal, în Arabia Saudită, picase definitiv.

Situaţia s-a schimbat însă radical, potrivit sursei citate, care a notat tranşant: Messi va juca în sezonul viitor la Inter Miami!”.

Pe lângă salariul din contract, Lionel Messi va încasa şi un procent din banii proveniţi de la abonaţii MLS Pass, platforma ce deţine drepturile TV din campionatul american. De asemenea, starul argentinian va primi şi un procent din veniturile pe care transferul său în MLS le va aduce giganticului brand Adidas. 

La rândul lor, drepturile de televizare ale partidelor din MLS care aparţin Apple vor creşte considerabil. Apple a achitat 2,5 miliarde de dolari către liga americană pentru un contract pe 10 ani.

În realizarea transferului a contat foarte mult relaţia excelentă a lui Lionel Messi cu Adidas, sponsorul său încă din 2006. Adidas are un acord de sponsorizare cu toate echipele din MLS (29) în valoare de 830 de milioane de dolari, valabil până în 2030.

Potrivit The Athletic, Inter Miami a hotărât şi când va avea loc debutul campionului mondial. Messi va îmbrăca pentru prima dată tricoul americanilor pe 21 iulie contra lui Cruz Azul. Partida se va desfăşura în cadrul unui turneu amical găzduit de DRV PNK Stadium în Miami. 

Mai mult decât atât, Jorge and José Mas, doi dintre acţionarii clubului, i-au oferit lui Messi după ce se va retrage din fotbal acţiuni la Inter Miami.

Conform presei internaţionale, sunt şanse considerabile ca Lionel Messi să fie din nou pregătit de către Gerardo "Tata" Martino, antrenorul care a fost pe banca Barcelonei în sezonul 2013-2014.

Informaţia ajungerii lui Lionel Messi la Inter Miami a fost confirmată şi de către celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri