Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

ULTIMA ORĂ ǀ Ofertă tentantă primită de Sepsi pentru Marius Ştefănescu de la o altă echipă din play-off

Sepsi OSK Publicat pe 9 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21222287/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-8-05-2023-2.jpg

Rapid încearcă să dea o lovitură spectaculoasă în campania de transferuri de vară. Conducerea giuleşteană vrea să îl aducă la Rapid pe Marius Ştefănescu (24 de ani) de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Formaţia de sub Podul Grant a trimis o ofertă concretă pentru serviciile polivalentului internaţional român şi aşteaptă un răspuns din partea taberei covăsnene.

Planul Rapidului pentru Marius Ştefănescu

”Există o ofertă pe care am primit-o de la cei de la Rapid! Vom analiza, vom discuta şi vom lua o decizie!”, a dezvăluit patronul Laszlo Dioszegi, conform Gazetei Sporturilor.

Sursa citată precizează că Rapid este pregătită să ofere în schimbul serviciilor lui Marius Ştefănescu 400.000 de euro, urmaţi de cedarea la pachet a lui Andrei Ciobanu (25 de ani), nu demult unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti români, însă cu un sezon recent slab: 16 meciuri cu doar două assisturi.

De cealaltă parte, polivalentul Ştefănescu a avut o stagiune mult mai reuşită pentru Sepsi, motiv pentru care a ajuns în atenţia Rapidului: 37 de meciuri, 7 goluri şi 8 pase de gol.

Rapid i-a transferat până acum pe Omar El Sawy, Răzvan Oaidă şi Christopher Braun. Şefii ”alb-vişiniilor” au ajuns la un acord de principiu şi cu mijlocaşul spaniol Borja Valle, care a făcut spectacol în tricoul lui Dinamo în a doua parte a anului 2020.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele