Ultima oră
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”

Ultimă oră! Patru jucători scoşi din lot de Edi Iordănescu înainte de meciul cu Elveţia

Echipa nationala Publicat pe 21 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21393035/1/edi.png

Ultimă oră! Patru jucători scoşi din lot de Edi Iordănescu înainte de meciul cu Elveţia

Partida România - Elveţia, din runda a 10-a a preliminariilor EURO 2024, va avea loc marţi, de la 21:45, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

România vine după ce a obţinut calificarea, în urma victoriei cu 2-1 în faţa Israelului, şi se află pe primul loc în grupa de calificare. ”Tricolorii” sunt neînvinşi în acestă grupă şi trebuie să rămână aşa şi după meciul cu Elveţia pentru a păstra prima poziţie în clasament.

Edi Iordănescu a decis înainte de meciul cu Elveţia să lase 4 jucători în afara lotului. Andres Dumitrescu şi Marius Ştefănescu au fost scoşi din lot pentru partida de la Bucureşti. Tricolorii nu se vor putea baza nici pe Adrian Rus şi Valentin Mihăilă, ambii fiind suspendaţi. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri