Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Ultimele informaţii despre Dragoş Iancu, jucătorul echipei FC Hermannstadt accidentat grav în partida cu Petrolul

Superliga Publicat pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21326004/1/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

Fotbalistul formaţiei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu de la Petrolul Ploieşti în meciul din etapa a 10-a a SuperLigii, a fost diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu şi va fi operat la o clinică din Bucureşti.

La partida de la Ploieşti, de duminică, în minutul 6, mijlocaşul sibian Dragoş Iancu a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă. Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital.

Clubul Petrolul a transmis un mesaj de încurajare pentru tânărul mijlocaş. în timp ce căpitanul Valentin Ţicu şi-a cerut scuze.

Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoş Iancu, familiei lui şi clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenţionat.

Sper să fie bine şi toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu şi îmi doresc ca Dragoş să-şi revină cât mai repede”, a transmis Valentin Ţicu.

Rezumatul partidei Petrolul - FC Hermannstadt 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele