Ultima oră
La asta nu se aştepta nimeni! Cine ar putea ajunge pe banca Farului îsn cazul în care Gică Hagi va prelua echipa naţională La asta nu se aştepta nimeni! Cine ar putea ajunge pe banca Farului îsn cazul în care Gică Hagi va prelua echipa naţională
JO, gimnastică artistică | Andrei Muntean a coborât pe locul 11, necalificant în finală la paralele

JO, gimnastică artistică | Andrei Muntean a coborât pe locul 11, necalificant în finală la paralele
Edi Iordănescu, distrus de Marian Iancu: ”Rezultatele lui au fost de conjunctură!”. Cine ar trebui să fie noul selecţioner: ”Este vorba despre el!”

Edi Iordănescu, distrus de Marian Iancu: ”Rezultatele lui au fost de conjunctură!”. Cine ar trebui să fie noul selecţioner: ”Este vorba despre el!”
Ultimele informaţii despre transferul lui Sava la Udinese Ultimele informaţii despre transferul lui Sava la Udinese
Reacţie tranşantă a presei din Israel după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Chiricheş: „Traversează o criză” Reacţie tranşantă a presei din Israel după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Chiricheş: „Traversează o criză”
Anunţul momentului în fotbalul românesc! Gică Hagi a luat decizia finală cu privire la postul de selecţioner Anunţul momentului în fotbalul românesc! Gică Hagi a luat decizia finală cu privire la postul de selecţioner

Ultimele informaţii despre Dragoş Iancu, jucătorul echipei FC Hermannstadt accidentat grav în partida cu Petrolul

Superliga Publicat pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21326004/1/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

Fotbalistul formaţiei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu de la Petrolul Ploieşti în meciul din etapa a 10-a a SuperLigii, a fost diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu şi va fi operat la o clinică din Bucureşti.

La partida de la Ploieşti, de duminică, în minutul 6, mijlocaşul sibian Dragoş Iancu a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă. Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital.

Clubul Petrolul a transmis un mesaj de încurajare pentru tânărul mijlocaş. în timp ce căpitanul Valentin Ţicu şi-a cerut scuze.

Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoş Iancu, familiei lui şi clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenţionat.

Sper să fie bine şi toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu şi îmi doresc ca Dragoş să-şi revină cât mai repede”, a transmis Valentin Ţicu.

Rezumatul partidei Petrolul - FC Hermannstadt 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele