Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

Ultimele informaţii despre noua accidentare a lui Florin Andone. Veşti bune din partea antrenorului de la Brighton, Graham Potter

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20114828/1/florin-andone.jpg

Florin Andone a jucat doar 13 minute pentru echipa Brighton U23, care a înfruntat formaţia similară a celor de la Southampton, vinerea trecută. Atacantul român s-a accidentat din nou, dar antrenorul Graham Potter a anunţat că nu este vorba despre o problemă gravă.

Florin Andone (28 de ani) revenise pe teren după o pauză de 10 luni. Internaţionalul român a suferit, la 14 iunie 2020, o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, la un meci pierdut de Galatasaray, scor 0-2, în deplasare, cu Rizespor, în campionatul Turciei.

Florin Andone ar putea reveni la antrenamente în câteva zile.

"Cred că a fost mai mult din precauţie (n.r. - schimbarea lui Andone). Simţea ceva în partea superioară a piciorului, în zona coapsei. Aşa că, ţinând cont de cât a stat accidentat, a ieşit, dar nu este nimic prea grav şi ne aşteptăm să se întoarcă la antrenamente în următoarele două-trei zile", a declarat Graham Potter.

Prin urmare, atacantul român ar putea fi în lotul echipei Brighton pentru meciul din deplasare cu Chelsea Londra, programat pe 20 aprilie, în etapa a 32-a din Premier League.

Florin Andone mai are contract cu Brighton până în vara anului 2023, dar presa engleză a scris că atacantul ar putea fi împrumutat în această vară.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20114828/2/florin-andone-antrenament.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele