Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Ultraşii lui PSG s-au săturat de Al-Khelaifi! Au anunţat că vor lua atitudine. Comunicatul suporterilor: „Vrem să demisioneze!”

PSG Publicat pe 12 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20635185/1/khe.jpg

PSG a pierdut spectaculos dubla cu Real Madrid, 2-3 la general, în optimile Champions League, ratând astfel din nou cel mai prestigios trofeu. Parizienii nu duc lipsă de trofee în Ligue 1, însă în Europa nu izbutesc event-ul. 

În mod clar PSG-ul se poziţiona printre favorite în acest an, având la dispoziţie un lot stelar, cu Mbappe, Messi şi Neymar în atac. 

Ultraşii care susţin echipa din Paris s-au săturat de prestaţiile nesatisfăcătoare din Champions League şi vor să-l înlăture de la conducere pe Nasser Al-Khelaifi, conducătorul clubului care deţine funcţia de preşedinte. După returul cu Real Madrid, UEFA a deschis o anchetă pentru că Al-Khelaifi ar fi făcut un scandal imens la vestiare şi a vrut să intre în cabina arbitrilor.

„Ştim că revenirea noastră în top i se datorează preşedintelui Nasser Al-Khelaifi, nu avem nimic personal cu el, dar este clar că nu este omul potrivit pentru acest job. Situaţia actuală de la club impune ca preşedintele să demisioneze şi să renunţe la toate responsabilităţile de zi cu zi.  

Duminica aceasta, la meciul cu Bordeaux, ne vom arăta nemulţumirea şi le cerem şi tuturor celor care iubesc acest club să o facă alături de noi, fără violenţă. Rămânem mobilizaţi până vor avea loc schimbări majore”, au transmis suporterii, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele