Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

ULUITOR! Un gimnast a fost torturat după o petrece cu ţigări şi alcool! Incidentul a avut loc la Reşiţa, iar Federaţia doarme

Gimnastica Publicat de Tudor Moisa pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21547594/1/profimedia-0859885866.jpg

Incident şocant! Un gimnast de 15 ani, membru al lotului naţional masculin de juniori, a fost torturat.

Totul s-ar fi petrecut la Reşiţa, în urma unei petreceri, iar vinovaţi ar fi alţi doi minori.

Sportivii au profitat că au rămas nesupravegheaţi şi au organizat o petrecere cu băutură şi ţigări, conform Prosport. Ulterior, având creierul îmbibat de alcool, cei doi agresori l-au imobilizat pe tânărul care este de etnie maghiară. "Colegii" l-au legat de calorifer, l-au tuns, l-au forţat să consume alcool şi au scrumat deasupra lui.

Mai mult decât atât, cei doi l-ar fi strigat "ungure" copilului în timp ce au continuat să îl batjocorească!

După ce a fost umilit, sportivul de 15 ani a fugit din cantonament şi s-a întors acasă la părinţi, a doua zi.

Contactaţi de sursa de mai sus, reprezentanţii Federaţiei Române de Gimnastică au declarat că s-a aflat de incident, iar subiectul ar fi urmat să fie discutat în cadrul Comitetului Executiv.

Dar, surpriză! Miercuri, 3 aprilie, în cadrul Comitetului Executiv, incidentul nu s-a aflat pe ordinea de zi! Totuşi, cu un sadism ieşit din comun, Carmencita Constantin, preşedinta forului, a spus că subiectul va fi în atenţia Comitetului, dar acum prioritară este pregătirea Campionatului European!

Ca fapt divers, gimnastul torturat este multiplu medaliat la Campionatele Naţionale. Se pare că Federaţia Română de Gimnastică "ştie" să aibă grijă de valorile României. O astfel de abordare este probabil şi motivul principal pentru care gimnastica este în cădere liberă în România.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele