Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Un fost jucător de la FCSB a anunţat unde se transferă Florinel Coman. ”Din ce am vorbit cu el e decis” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21590339/1/coman.jpg

Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. S-a aflat că ”şeptarul” echipei bucureştene e dorit în Qatar, la Al-Duhail, acolo unde ar urma să câştige 8 milioane de euro în 4 ani.

Prieten şi fost coleg cu starul lui FCSB, Florin Achim a anunţat la Fotbal Show că Florinel Coman s-a decis să accepte oferta din zona Golfului.

Coman s-a transformat radical în acest sezon. Achim a dezvăluit cheia acestei evoluţii fuliminante: antrenorul personal. Sub bagheta acestuia, golgheterul lui FCSB s-a reinventat.

”(n.r. cine a impresionat la FCSB) Cred că cel mai bun exemplu e Florinel Coman. S-a transformat sezonul acesta. Şi-a luat antrenor personal, munceşte foarte mult extra şi asta se vede la echipa de club şi naţională.

Vorbeam cu el în acea perioadă (n.r. când erau colegi) şi era frustrat că toată lumea zicea de el că e un jucător terminat. A avut ambiţia asta să demonstreze, pentru mine e un caracter deoseibit şi acolo la FCSB el e inima vestiarului, cu atmosfera bună. A tras echipa după el.

Are calităţi de lider. S-a văzut anul acesta mai mult ca oricând. FCSB a arătat că e o echipă unită şi a meritat titlul.

Din ce am vorbit cu el e decis să plece în Qatar. Cred că va rămâne în preliminarii din ce am înţeles”
, a spus Achim, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele