Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Un fost jucător de la FCSB a vorbit despre situaţia lui Florinel Coman. ”El trebuie să aibă răbdare şi să nu devină frustrat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20704982/1/rps2750.jpg

Accidentările i-au creat probleme enorme lui Florinel Coman în ultimele sezoane, iar asta a dus la o scădere a prestaţiilor sale din teren.

Fostul fundaş al celor de la FCSB, Florin Gardoş i-a recomandat lui Coman să plece la un club unde să poată prinde mai multe minute şi i-a recomandat pe cei de la Farul.

"Cu siguranţă poate reveni! Accidentarea lui a fost una gravă, dar doar musculară şi e clar că poate să revină. Doar că nu mai are acelaşi ritm. Nu putem vorbi de o accidentare de ligamente încrucişate cum am avut eu, în care nu există niciun fel de operaţie care să nu aibă efecte secundare.

El trebuie să aibă răbdare şi să nu devină frustrat, dar nu e cel mai bun club unde să fii aşteptat şi să fie lumea înţelegătoare cu tine. Eu cred şi i-o spun direct că ar fi de ajutor să meargă la Farul.

Decât să stea pe bancă la FCSB mai bine să meargă să joace. Dacă va juca meci de meci la FCSB şi cu o pregătire bună, nu are cum după zece etape să nu revină la o formă bună",
  a spus Gardoş, pentru cei de la Fanatik.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele