Ultima oră
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă

Un fost jucător de la FCSB, critici dure pentru Gigi Becali. ”Deciziile erau luate şi chiar nu aveam ce să fac”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19491322/1/ach.jpg

Vlad Achim este jucătorul celor de la Dinamo, dar nu a uitat de experienţa la FCSB, unde nu a avut şansa să dispute prea multe minute.

Mijlocaşul a declarat că Gigi Becali are un stil dictatorial de a conduce, iar deciziile îi aparţineau în totalitate.

“Nici nu ştiu dacă puteam să o numesc presiune pe cea a patronului, pentru că deciziile erau luate şi chiar nu aveam ce să fac. Se luau nişte decizii şi ce poţi să faci atunci când decizia este luată? Când e vorba de antrenor, mai ales la Hagi trebuie să demonstrezi atât la meciuri cât şi la antrenamente, urmăreşte foarte atent toate aceste detalii şi nu poţi merge relaxant.

Nu ştiu dacă antrenorul chiar nu avea niciun cuvânt de spus. Eu cred că mai puteau şi ei să facă anumite lucruri. Bineînţeles, când mai apărea la televizor şi vorbea de mine era clar că decizia este luată de el.

Era greu, dar încercam să fac tot ce pot ca să mai prind meciuri şi să reuşesc să plec în altă parte. Pentru că, mai ales în ultima jumătate de an, cam ăsta a fost obiectivul meu, să mă duc undeva unde să îmi fie bine.”, a declarat Vlad Achim, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele