Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Un fost patron din Premier League i-a făcut praf pe Klopp şi Guardiola: „Dacă nu era fotbalul, aţi fi lucrat la McDonalds”

Premier League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 24 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20521504/1/profimedia-0523440241.jpg

Simon Jordan, fostul patron al echipei Crystal Palace, s-a enervat teribil şi le-a adresat cuvinte grele antrenorilor Jurgen Klopp şi Pep Guardiola, după ce aceştia s-au plâns de programarea meciurilor de Boxing Day – o zi importantă pentru fanii britanici ai fotbalului. 

„Ce-ar fi să-şi dai seama cât de norocos eşti pentru că dacă nu ar fi fotbalul jumătate dintre voi aţi lucra la McDonalds. Pep obţine performanţe, dar bănuiesc că nu fără carnetul de cecuri. Dar aceştia sunt liderii elitei şi toţi ceilalţi îi urmăresc. 

Fanilor le place această tradiţie. Ai uitat unde eşti? Ceea ce te pune acolo unde te afli este tocmai cererea acestor oameni. Dacă nu ar exista această cerere, nici tu, nici colegii tăi nu aţi primi zeci de milioane de lire pe an. ... Ajunge! Joacă nenorocitul ăsta de fotbal. 

Majoritatea fotbaliştilor pe care îi cunosc chiar vor să joace aceste meciuri”, a declarat Jordan, pentru talkSPORT. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele