Ultima oră
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV

Un rapidist îi dă de gol pe rapidişti. Adrian Mutu, contestat de suporteri deşi e pe locul 4 în SuperLigă

Rapid Publicat pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21047993/1/adrian-mutu-rapid.jpg

Rapid are un sezon peste aşteptări în SuperLiga României, însă se pare că fanii sunt supăraţi pe faptul că meciul cu Hermannstadt a fost pierdut. Din acest motiv, Adrian Mutu a fost contestat chiar la finalul duelului cu sibienii, fiind fluierat de o anumită parte dintre suporteri.

Informaţia a fost confirmată de Robert Niţă, fostul jucător al formaţiei din Giuleşti, recunoscând că reacţia l-a surprins, mai ales că, din punctul său de vedere, Rapid nu are un lot demn să se bată la titlu sau să spere la mai mult de poziţia pe care o ocupă acum în SuperLiga României.

Este contestat Mutu! Eu am fost pe stadion şi am văzut cum fluierau fanii şi cum ţipau. Nu poate nimeni de la Rapid să joace ca Mutu. Nu avea altă şansă decât să câştige meciul cu Botoşani şi cel cu Hermannstadt să vadă noii jucători, să îi vadă pe cei care au revenit.

Pentru mine e mult mai dureros să văd la un meci din Giuleşti cu FCSB minieta şi să te bată ăia cu 1-0. Te-a bătut Hermannstadt nu e aşa mare problemă, e un accident. Dacă te bate în schimb CFR-ul sau FCSB-ul e altceva, acolo sunt înfrângeri care te costă 3 puncte.

Rapidul e la al doilea an în prima ligă, iar valoarea lotului Rapidului e sub locul ocupat în clasament, din punctul meu de vedere, şi aici e doar meritul lui Mutu şi al jucătorilor”, a spus Robert Niţă, conform Fanatik.

Rapid merge pe terenul Farului, sâmbătă!

Farul – Rapid e în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 20:30. Runda trecută, constănţenii au pierdut, iar giuleştenii au cedat la rândul lor.

Farul a cedat cu 0-2 pe terenul Universităţii Cluj etapa anterioară, pe un teren foarte rău. De partea cealaltă, Rapid a făcut şi ea surpriza neplăcută şi nu a trecut de FC Hermannstadt, pe teren propriu, cedând cu scorul de 0-1.

În tur, pe terenul Rapidului, Farul a scos un punct, 1-1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele