Ultima oră
Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă” Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă”
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”

Un tânăr fotbalist de la City este curtat de Bayern, pentru a-l înlocui pe Lewandowski

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19625665/1/nnmecha.jpg

Bayern Munchen vrea un tânăr atacant de la Manchester City, pentru a-l succede în ofensivă pe Robert Lewandowski, care în luna august a anului viitor va împlini 33 de ani.

Cel vizat este Lukas Nnmecha (21 de ani), fotbalist pe care ”cetăţenii” l-au cedat sub formă de împrumut în acest sezon la Anderlecht, unde a impresionat în startul sezonului, cu patru goluri în şapte partide. Acesta poate evolua pentru trei naţionale: Anglia, Nigeria şi Germania.

Contractul lui Nnmecha cu cei de la City va expira vara viitoare, iar bavarezii l-ar putea transfera atunci gratis.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele