Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

Un tribunal italian l-a absolvit pe fostul campion olimpic Alex Schwazer de acuzaţia de dopaj

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/19991963/1/sch.jpg

Alex Schwazer, fost campion olimpic la 50 km marş, a fost absolvit, joi, de un tribunal italian de acuzaţiile de dopaj, judecătorul considerând că este posibil ca eşantioanele sportivului să fi fost modificate, relatează AFP.

Judecătorul Walter Pelino, din Bolzano, a decis respingerea dosarului împotriva lui Schwazer, deoarece acuzatul “nu a comis faptete” respective.

Pelino a precizat că este foarte credibil faptul că eşantioanele de urină ale lui Alex Schwazer, din 1 ianuarie 2016, au fost modificate pentru a se obţine un rezultat pozitiv, astfel încât sportivul să fie descalificat şi discreditat.

Schwazer, în vârstă de 36 de ani, a fost suspendat opt ani înainte de Jocurile Olimpice din 2016, pentru dopaj cu steroizi. El a afirmat că este de fapt o victimă în acest caz.

Iniţial, eşantioanele au avut rezultat negativ la testarea antidoping, însă o retestare, făcută după câteva luni, a arătat că existau urme de substanţe dopante.

“În sfârşit, scrie negru pe alb că sunt nevinovat”, a declarat Schwazer pentru presa italiană.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele