Ultima oră
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”

Una caldă, alta rece! Situaţia din grupa Rapidului înaintea duelului cu Esbjerg

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21496094/1/cs-rapid-bucuresti-ftc-rail-cargo-hungaria-liga-campionilor-04-02-2024-1.jpg

Zeii handbalului i-au zămbit Rapdiului în partida dintre Metz şi Ferencvaros, din grupele Champions League.

După ce scorul a fost 25-20 pentru echipa franceză, jucătoarele formaţiei maghiare au fost aproape de o revenire de senzaţie, ratând egalarea în ultima secundă. Scorul final a fost 25-24 pentru Metz. Un eventual rezultat de egalitate ar fi eliminat-o pe Rapid din lupta pentru calificare, care se clasează pe locul 7 în grupă, la un punct de Ferencvaros, care avea avantajul partidelor directe.

Astfel, Rapid este la mâna ei înaintea disputei cu Esbjerg. Partida va avea loc duminică, de la 17:00, în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Totuşi, un alt rezultat de sâmbătă face misiunea rapidistelor mai complicată. Herning-Ikast a învins Kristiansand, scor 31-32, iar Esbjerg are nevoie de cel puţin un egal pentru a termina grupa pe locul secund, care asigură calificarea în sferturi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele