Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Unde a fost dorit Mirel Rădoi înainte să semneze cu Al-Ta'ee. "Au fost discuţii”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20992872/1/radoi.jpg

Fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi a semnat un contract cu gruparea saudită Al-Ta'ee.

Noua echipă al lui Rădoi se află pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte.

Acesta a dezvăluit că a fost în discuţii cu formaţii din Bulgaria şi Grecia, dar nu a fost vorba despre ceva serios şi astfel a ajuns la saudiţi.

"Au fost discuţii, pe care le-am încheiat foarte repede. Le-am mulţumit. Au fost intenţii, cum au fost şi din Bulgaria, Grecia, dar fără nimic serios, adică un contract care nu-mi asigura decât 3-4 luni, până în vară", a spus Rădoi, înainte de plecarea spre noua echipă.

Pentru tehnician revenirea în Arabia Saudită este o adevărată lovitură financiară. Cei de la Fanatik scriu că acesta va fi remunerat cu 100.000 de dolari pe luna, adica 1.2 milioane de dolari pe an.

  • În cariera de jucător, acesta a mai jucat în Arabia Saudită la Al Hilal, în perioada 2009-2011, timp în care a câştigat două titluri.

În vârstă de 41 de ani, Rădoi a mai pregătit echipele FCSB, U21, naţionala de seniori a României şi Universitatea Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt