adplus-dvertising
Ultima oră
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus

Unde a fost dorit Mirel Rădoi înainte să semneze cu Al-Ta'ee. "Au fost discuţii”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20992872/1/radoi.jpg

Fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi a semnat un contract cu gruparea saudită Al-Ta'ee.

Noua echipă al lui Rădoi se află pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte.

Acesta a dezvăluit că a fost în discuţii cu formaţii din Bulgaria şi Grecia, dar nu a fost vorba despre ceva serios şi astfel a ajuns la saudiţi.

"Au fost discuţii, pe care le-am încheiat foarte repede. Le-am mulţumit. Au fost intenţii, cum au fost şi din Bulgaria, Grecia, dar fără nimic serios, adică un contract care nu-mi asigura decât 3-4 luni, până în vară", a spus Rădoi, înainte de plecarea spre noua echipă.

Pentru tehnician revenirea în Arabia Saudită este o adevărată lovitură financiară. Cei de la Fanatik scriu că acesta va fi remunerat cu 100.000 de dolari pe luna, adica 1.2 milioane de dolari pe an.

  • În cariera de jucător, acesta a mai jucat în Arabia Saudită la Al Hilal, în perioada 2009-2011, timp în care a câştigat două titluri.

În vârstă de 41 de ani, Rădoi a mai pregătit echipele FCSB, U21, naţionala de seniori a României şi Universitatea Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri