Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Unde ar putea ajunge Dan Petrescu, dacă se va despărţi de CFR Cluj. Tehnicianul e dorit în Anglia!

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20865293/1/dan-petrescu-1.jpg
 
Discuţia dintre Varga şi Petrescu, decisivă pentru soarta băncii tehnice a campioanei ultimilor cinci ani, s-a amânat pentru zilele viitoare, la cererea antrenorului, dar board-ul clujenilor lucrează, în paralel, şi pe alte două direcţii. Cosmin Contra este favorit să preia postul de antrenor în cazul în care SuperDan îl va lăsa liber, dar surpriza e reprezentată de intrarea la negocieri a lui Andrea Mandorlini.
 
ProSport anunţă că tehnicianul italian în vârstă de 62 de ani a avut primele contacte cu oamenii din conducerea CFR-ului şi le-a transmis acestora că nu ar spune nu unei noi aventuri în Gruia, mai ales că în 2010 le-a adus ardelenilor titlul de campioni ai României, dar şi Cupa şi Supercupa. În acest moment, experimentatul antrenor italian e liber de contract de aproape 18 luni, ultima dată antrenând în Serie C, la Padova.

Dan Petrescu poate ajunge în Championship!

”Bursucul” şi-ar putea împlini marele vis, acela de a antrena în Anglia. PlaySport scrie că acesta este dorit de două formaţii din Championship. Este vorba despre Huddersfield şi West Bromiwich Albion.
 
Huddersfield e condusă de doi interimari, în timp ce West Bromwich vrea să renunţe la serviciile lui Steve Bruce. Ambele echipe au un start de sezon sub aşteptări.

 

mail-share icon Email
viewscnt