Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Unhrin are în sfârşit rezultate bune la Gaz Metan Mediaş. ”Mai vreau jucători în atac, avem acolo doar un jucător foarte tânăr. Trebuie să mai facem transferuri”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19478960/1/dusan-uhirn.jpg

Gaz Metan Mediaş a obţinut o victorie lejeră, cu 4-1, pe terenul celor de la Poli Iaşi, în etapa III din Casa Liga 1.

Dusan Uhrin are parte de un început excelent de sezon, ardelenii find pe locul 3 în Casa Liga 1, iar problemele grave din finalul stagiunii trecute par date uitării.

Tehnicianul ceh a declarat că a fost un meci greu în Copou, iar echipa mai are nevoie de întăriri pentru a fi cu adevărat competitivă.

„Scorul poate să păcălească. Nu a fost deloc o victorie uşoară. Sunt fericit pentru jucători şi sunt bucuros că am câştigat. Eu spun că am jucat bine şi am fost eficienţi. Doar în primele minute ale partidei nu am jucat bine.

Au greşit pentru că i-am forţat să greşească. Nu avem atacanţi şi am avut probleme şi să alcătuiesc primul 11. Am jucat bine, dar trebuia să ne concentrăm mai mult la început. Nu ştiu când va fi lotul complet. Sunt fericit că am jucat bine, dar repet: Trebuia să ne concentrăm mai bine la începutul partidei.

Nu ştiu când va fi lotul complet. Mai vreau jucători în atac, avem acolo doar un jucător foarte tânăr. Trebuie să mai facem transferuri.”, a declarat Dusan Uhrin.

mail-share icon Email
viewscnt