Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Universitatea Craiova, nevoită să îl folosească pe Dan Nistor drept ”monedă de schimb”, pentru a mai aduce un jucător

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20771617/1/cra-bot.jpg

Dan Nistor ar putea fi folosit ca ”monedă de schimb”, pentru ca Universitatea Craiova să mai aducă un jucător la echipă.

E cunoscut faptul că Dan Nistor vrea să o părăsească pe U. Craiova, după ce şi-a pierdut locul de titular la echipa din Bănie. Mijlocaşul ar putea ajunge la CS Mioveni, după ce mutarea la FC Argeş pare că a picat

Oltenii vor să aibă postul de atacant acoperit, în cazul unei plecări a lui Markovic, iar varianta la care s-au gândit este Bogdan Rusu (32 de ani). Atacantul este golgheterul şi căpitanul lui CS Mioveni şi ar fi dispus să vină la Craiova.

Echipa din Bănie l-a oferit pe Ionuţ Vînă în schimbul lui Bogdan Rusu, dar Primarul Mioveniului, Ion Georgescu nu ia în considerare oferta şi le-a propus să îl cedeze pe Dan Nistor şi o sumă de bani. 

”Noi înţelegem dorinţa jucătorului de a merge la Craiova, însă avem şi noi socotelile noastre. Ştim că cei de la Universitatea vor să facă business, dar nici la Mioveni nu sunt fraieri.

L-au dat pe Vînă peste tot, l-au propus şi la noi, nu-l vrem, dacă era bun juca la ei. Conducerea noastră tratează în continuare şi noi am înaintat o propunere clară, o sumă de bani şi Dan Nistor la schimb.

Vînă nu intră în calcul. Craiova ia trei milioane pe Markovic şi noi să-l dăm pe Rusu cum vor ei, nu se poate chiar aşa, în plus antrenorul are şi el socotelile lui, ce facem, trecem peste el?

Nu ar fi corect pentru că a menţinut echipa în primul eşalon şi şi-a asumat un obiectiv. Domnul Pelici are un cuvânt important în această tranzacţie, trebuie să-l ascultăm!”, a declarat Ion Georgescu, pentru Playsport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri