Ultima oră
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV

UPDATE ǀ David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber de la CE de nataţie

Sporturi Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20821202/1/fb-cosr-6.jpg

UPDATE 3: David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber, unde se calificase de pe locul 4.

Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu stafful tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 de metri liber, la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma.

Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală şi dorinţa de a pregăti cât mai bine participarea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiţie foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii, anunţă Federaţia.

El se calificase în finală cu al patrulea timp.


UPDATE 2: David Popovici a reuşit calificarea în finala probei de 400 de metri liberm de la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma, el obţinând al patrulea timp.

Românul a fost primul în seria sa, cu timpul de 3.47.99 şi al patrulea după încheierea celor cinci serii.

Popovici, care a spus că a înotat la 400 de metri liber doar în trei curse, va evolua, aşadar, în finala probei, programată de la ora 19:53.

David Popovici, campion european la 100 şi 200 de metri liber, va lupta pentru o nouă medalie în ziua în care antrenorul său Adrian Rădulescu împlineşte 32 de ani.


UPDATE 1: Sportivul David Popovici a obţinut timpul de 3.47.99 în prima serie de calificare pentru finala de la 400 de metri liber, la Campionatele Europene de Nataţie. El va trebui, însă, să aştepte finalul celorlate serii de calificare pentru a afla dacă va merge în finală.

Pentru calificarea în finala probei mai concurează încă patru serii de sportivi.

David Popovici, dublu campion european la 100 şi 200 metri, a evoluat la 400 de metri liber în ziua în care antrenorul său, Adrian Rădulescu, împlineşte 32 de ani.


David Popovici concurează astăzi la 400 de metri liber, la CE de nataţie

David Popovici concurează, miercuri, în proba de 400 m liber din cadrul Campionatului Eurropean de nataţie de la Roma.

Popovici va participa, de la ora 10:27, în serii. Românul va concura în prima serie din cinci. Finala este programată la ora 19:53.

La Roma, David Popovici a obţinut aurul continental în probele de 100 de metri liber şi 200 de metri liber.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele