Ultima oră
Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League
Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur
Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie” Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie”
Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului
Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev
Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună” Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună”

Urmează construirea unui bazon de înot ultra-modern. Investiţie impresionantă!

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21062631/1/bazon.jpg

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a anunţat că s-a semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru un bazin de înot olimpic, la cele mai moderne standarde.

Investiţia este una impresionantă şi se ridică la suma de 23 de milioane euro. Construcţia se va realiza în cartierul Borhanci.

"Cluj-Napoca: 23 milioane euro pentru construirea bazinului de înot în cartierul Borhanci. A fost atribuit contractul de proiectare şi execuţie.
În urma finalizării procedurii de licitaţie şi evaluare, a fost atribuit contractul privind serviciile de proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii 'Bazin de înot şi echipare tehnico-edilitară în cartierul Borhanci' - care face parte dintr-un proiect mai amplu al Municipiul Cluj-Napoca, Hub-ul Educaţional Borhanci.

Prin acest proiect, municipalitatea clujeană urmăreşte dezvoltarea infrastructurii educaţionale şi de sănătate (este prevăzut în complex o unitate de sănătate - centru de excelenţă pentru protonoterapie), dezvoltarea infrastructurii sportive (bazin de înot, bază sportivă) şi pădure-parc.
Dorim să dezvoltăm o infrastructură de nataţie modernă. Astfel, proiectul prevede construirea unei clădiri pe 3 niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1.000 de spectatori şi zone dedicate competiţiilor sportive de nataţie.

Sunt cuprinse: bazin olimpic de înot, bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de iniţiere, saune, jacuzzi, vestiare şi zonă administrativă.

De asemenea, cu această ocazie vor fi realizate lucrările tehnico-edilitare pentru întregul HUB educaţional, în valoare de 6,7 milioane euro. Valoarea totală estimată a achiziţiei: 127.014.505,50 lei fără TVA"
, a scris Emil Boc, pe pagina sa de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele