Ultima oră
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift

UTA promite să dea o replică serioasă celor de la Rapid. ”După o înfrângere, echipele se mobilizează imediat”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21507672/1/uta-rap.jpg

Rapid se întâlneşte cu UTA, astăzi, de la 21:00. Partida va fi în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mai mult decât atât, toate fazele spectaculoase din meci vor putea fi umărite pe site-ul Primasport.ro, unde partida va putea fi urmărită în format video-text.

Alexandru Meszar, unul din conducătorii celor de la UTA, a prefaţat partida. Acesta speră ca elevii lui Mircea Rednic să obţină măcar un punct din disputa cu formaţia ce vine după un eşec surprinzător cu Poli Iaşi, etapa trecută.

 

Nu cred că este un trend negativ pentru Rapid. După o înfrângere, echipele se mobilizează imediat. Nu cred că este un avantaj pentru noi că Rapid nu a câştigat la Iaşi, etapa trecută.

Ţinând cont că tot acest campionat, UTA a jucat foarte bine cu echipele de play-off, egal cu CFR, victorie cu FCSB, egal cu Rapid, nu este un meci jucat. Mergem la Rapid pentru punct sau puncte”, a declarat Alexandru Meszar, pentru iAMsport.ro.

 

UTA şi-a revenit sub comanda lui Mircea Rednic. Arădenii sunt pe locul 7 în clasament, cu 37 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele