Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

”Vă doriţi să picaţi cu România la EURO?”. Ce răspuns a dat selecţionerul Elveţiei înaintea meciului cu ”tricolorii”

Echipa nationala Publicat pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21392510/1/profimedia-0822053847-1.jpg

Murat Yakin (49 de ani), selecţionerul Elveţiei, a fost întrebat dacă şi-ar dori un duel cu naţionala României în grupele EURO 2024, iar acesta a răspuns imediat.

  • România - Elveţia, din runda a 10-a a preliminariilor EURO 2024, va avea loc marţi, de la 21:45 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

România şi Elveţia sunt deja calificate la Campionatul European care va avea loc în Germania, dar vor juca ultimul meci din grupa de calificare pentru a se decide cine va încheia pe primul loc şi implicit echipa care se va afla în urna 2.

Selecţionerul Elveţiei a fost întrebat la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu România despre un posibil duel cu ”tricolorii” şi la EURO.

”Ne-am uitat la configuraţia urnelor în acest moment. Sunt naţionale puternice, care nu sunt repartizate în mod echitabil. Unele urne grupează câte 3 echipe foarte tari. Oricum, mai bine să-şi dorească adversarii să nu joace împotriva noastră”, a răspuns Yakin.

Murat Yakin a transmis un mesaj destul de clar înaintea meciului cu naţionala lui Edi Iordănescu şi vrea victoria.

”Trebuie să recunosc că meciul tur cu România, de la Lucerna, a fost unic. Cel mai important lucru este că ne-am calificat şi ambele echipe vor juca marţi fără presiunea calificării. Să terminăm pe locul 1 grupa este foarte important şi vom da totul pentru a atinge obiectivul.

România are o echipă bună, cu jucători de calitate. Mă aştept să dominăm meciul de mâine, vom da totul pentru a termina grupa pe primul loc.

România are jucători foarte buni, ca dovadă s-au calificat la turneul final. Sunt jucători puternici, care joacă ca o echipă. Avem respect faţă de ei, dar şi noi avem jucători de calitate. Va fi un joc deschis şi vrem să-l câştigăm”.

România trebuie să nu piardă în faţa Elveţiei pentru a păstra primul loc în grupă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri