Ultima oră
Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”

”Vă doriţi să picaţi cu România la EURO?”. Ce răspuns a dat selecţionerul Elveţiei înaintea meciului cu ”tricolorii”

Echipa nationala Publicat pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21392510/1/profimedia-0822053847-1.jpg

Murat Yakin (49 de ani), selecţionerul Elveţiei, a fost întrebat dacă şi-ar dori un duel cu naţionala României în grupele EURO 2024, iar acesta a răspuns imediat.

România şi Elveţia sunt deja calificate la Campionatul European care va avea loc în Germania, dar vor juca ultimul meci din grupa de calificare pentru a se decide cine va încheia pe primul loc şi implicit echipa care se va afla în urna 2.

Selecţionerul Elveţiei a fost întrebat la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu România despre un posibil duel cu ”tricolorii” şi la EURO.

”Ne-am uitat la configuraţia urnelor în acest moment. Sunt naţionale puternice, care nu sunt repartizate în mod echitabil. Unele urne grupează câte 3 echipe foarte tari. Oricum, mai bine să-şi dorească adversarii să nu joace împotriva noastră”, a răspuns Yakin.

Murat Yakin a transmis un mesaj destul de clar înaintea meciului cu naţionala lui Edi Iordănescu şi vrea victoria.

”Trebuie să recunosc că meciul tur cu România, de la Lucerna, a fost unic. Cel mai important lucru este că ne-am calificat şi ambele echipe vor juca marţi fără presiunea calificării. Să terminăm pe locul 1 grupa este foarte important şi vom da totul pentru a atinge obiectivul.

România are o echipă bună, cu jucători de calitate. Mă aştept să dominăm meciul de mâine, vom da totul pentru a termina grupa pe primul loc.

România are jucători foarte buni, ca dovadă s-au calificat la turneul final. Sunt jucători puternici, care joacă ca o echipă. Avem respect faţă de ei, dar şi noi avem jucători de calitate. Va fi un joc deschis şi vrem să-l câştigăm”.

România trebuie să nu piardă în faţa Elveţiei pentru a păstra primul loc în grupă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri