Ultima oră
Voleibalista Alice Kapelovies, căpitanul campioanei CSO Voluntari, a semnat prelungirea contractului Voleibalista Alice Kapelovies, căpitanul campioanei CSO Voluntari, a semnat prelungirea contractului
”Vreau să îl aduc”. Adrian Mititelu a dezvăluit ce jucător vrea la FCU Craiova ”Vreau să îl aduc”. Adrian Mititelu a dezvăluit ce jucător vrea la FCU Craiova
Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal
Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel
Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă
Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului

”Vă doriţi să picaţi cu România la EURO?”. Ce răspuns a dat selecţionerul Elveţiei înaintea meciului cu ”tricolorii”

Echipa nationala Publicat pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21392510/1/profimedia-0822053847-1.jpg

Murat Yakin (49 de ani), selecţionerul Elveţiei, a fost întrebat dacă şi-ar dori un duel cu naţionala României în grupele EURO 2024, iar acesta a răspuns imediat.

  • România - Elveţia, din runda a 10-a a preliminariilor EURO 2024, va avea loc marţi, de la 21:45 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

România şi Elveţia sunt deja calificate la Campionatul European care va avea loc în Germania, dar vor juca ultimul meci din grupa de calificare pentru a se decide cine va încheia pe primul loc şi implicit echipa care se va afla în urna 2.

Selecţionerul Elveţiei a fost întrebat la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu România despre un posibil duel cu ”tricolorii” şi la EURO.

”Ne-am uitat la configuraţia urnelor în acest moment. Sunt naţionale puternice, care nu sunt repartizate în mod echitabil. Unele urne grupează câte 3 echipe foarte tari. Oricum, mai bine să-şi dorească adversarii să nu joace împotriva noastră”, a răspuns Yakin.

Murat Yakin a transmis un mesaj destul de clar înaintea meciului cu naţionala lui Edi Iordănescu şi vrea victoria.

”Trebuie să recunosc că meciul tur cu România, de la Lucerna, a fost unic. Cel mai important lucru este că ne-am calificat şi ambele echipe vor juca marţi fără presiunea calificării. Să terminăm pe locul 1 grupa este foarte important şi vom da totul pentru a atinge obiectivul.

România are o echipă bună, cu jucători de calitate. Mă aştept să dominăm meciul de mâine, vom da totul pentru a termina grupa pe primul loc.

România are jucători foarte buni, ca dovadă s-au calificat la turneul final. Sunt jucători puternici, care joacă ca o echipă. Avem respect faţă de ei, dar şi noi avem jucători de calitate. Va fi un joc deschis şi vrem să-l câştigăm”.

România trebuie să nu piardă în faţa Elveţiei pentru a păstra primul loc în grupă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri