Ultima oră
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei

”Vă întoarceţi la Rapid?”. Marius Şumudică, răspuns sincer: ”Îmi doresc din suflet!”

Rapid Publicat pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21102816/1/ssm.png

Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

După acest meci, fanii Rapidului au luat foc şi i-au cerut demisia lui Adrian Mutu. În presă a apărut un zvon potrivit căruia Marius Şumudică ar prelua echipa din vară, iar Dani Coman ar deveni preşedintele echipei în locul lui Daniel Niculae. 

Marius Şumudică a recunoscut că în acest moment nu se pune problema să se întoarcă la Rapid. Antrenorul a recunoscut că şi-a dori din suflet ca giuleştenii să se impună în faţa FCSB-ului. 

”Îmi doresc din suflet!”

”Toată lumea încearcă să facă din Şumudică un caz, să spună că aş băga băţul prin gard. Ce să fac, de unde vin, de la peste 4.000-5.000 de kilometri să dirijiez eu? Nu se pune problema ca eu să mă întorc la Rapid, atât timp cât mai am un an de contract.

Îmi doresc din suflet ca Rapid să câştige acest joc (n.r - cu FCSB). Îi doresc baftă lui Mutu şi baftă jucătorilor”, a spus Marius Şumudică, pentru PRO TV

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele