Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Valeriu Iftime a lămurit situaţia lui Marius Croitoru. UPDATE: Patronul Botoşaniului îl vrea în continuare la echipă, dar FC Voluntari e interesată şi ea de antenor

FC Botoșani Publicat pe 12 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20672715/1/iftime.jpg

Au fost ceva discuţii între Marius Croitoru şi Valeriu Iftime, din cauza faptului că FC Botoşani nu mai avea rezultate prea bune în Casa Liga 1, însă se pare că acum situaţia s-a reglat. Omul de afaceri a declarat că a avut anumite discuţii cu antenorul, iar situaţia e una pusă la punct acum, astfel că îl vrea în continuare la echipă pe Croitoru.

UPDATE joi (12 mai), ora 20:38: Valeriu Iftime a reîntărit ideea că vrea să îl ţină la echipă pe Marius Croitoru şi în sezonul care vine. Cu toate acestea, se pare că antrenorul este dorit şi de o altă echipă din Casa Liga 1, din play-off chiar, de FC Voluntari.

”Marius rămâne prima opţiune. N-am purtat până acum nicio discuţie ca să-l schimb. Dar va trebui să fixăm obiective clare de performanţă şi vreau să trecem pe hârtie obligaţii legate de relaţia şi acomodarea cu presa.

Noi suntem mai excentrici şi provinciali, aşa că avem doar de pierdut dacă nu păstrăm o relaţie politicoasă cu media. Mai ales că Marius e un băiat cu un discurs foarte bun”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Playsport.


Ştirea iniţială

În acest sezon, FC Botoşani n-a mai prins play-off-ul, iar ceea ce îl nemulţumeşte pe Valeriu Iftime este faptul că echipa nu joacă, nu neapărat că nu are rezultate. Patronul moldovenilor a vorbit deschis despre situaţia echipei la nivel sportiv.

Este ceva ce încă nu pot să descopăr, de unde vine tipul ăsta de lipsă de încredere. A fost şi discuţia mea cu Marius, la un moment dat, dar lucrurile s-au pus la punct. Eu îl susţin şi vreau să continue la Botoşani. Dar în ultimele două meciuri am avut o demonstraţie reală că suntem. Nu vreau să schimb antrenorul pentru a da o satisfacţie, eu cred foarte mult în Croitoru.

Am vândut. Este interesul clubului, nu al meu. Mie îmi lipseşte Ogenda, Marius zicea că nu lipseşte atât de mult. Lipseşte Racoviţan, Malcom. Când merge prost toţi lipsesc. Când erau la noi erau buni, dar nu ţineau echipa în spate. Oricum, sper să ne revenim. Astăzi este o problemă la Botoşani, o recunosc. Suntem la pământ, sper să ieşim. 

Nu mă deranjează punctele sau locul, ci jocul. Am jucat cu Hagi, am luat 2-0, şi am avut 2 bare. Acum nu am avut nicio ocazie. Se vede apatia echipei, se vede ceva în structura noastră. Dar nu mai contează, cred foarte mult în Marius şi în Şeroni şi Dawa care au greşit. I-a făcut băiatul ăla de la Sepsi clătite. Aştept lucruri mai bune”, a spus Valeriu Iftime, la Pro X.

Sepsi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1. A marcat Tudorie ‘3.

Pe finalul primei reprize, a avut loc un moment controversat. George Găman a dictat penalti pentru Botoşani, pentru henţ la Mitrea după un şut al lui Mailat. Jucătorii oaspeţi au protestat veheement, iar, după ce a discutat cu asistentul Sebastian Gheorghe, Găman a revenit asupra deciziei.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele