Ultima oră
VIDEO ǀ ”A fost cea mai bună repriză a Rapidului de când sunt eu aici”. Cristiano Bergodi se apropie de podium VIDEO ǀ ”A fost cea mai bună repriză a Rapidului de când sunt eu aici”. Cristiano Bergodi se apropie de podium
VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!” VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!”
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales

Valeriu Iftime neagă faptul că FC Botoşani ar avea probleme cu banii. ”Nu ştiu de unde acest domn antrenor de la Petrolul are asemenea informaţii!”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 5 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20850329/1/iftime.jpg

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime l-a contrazis pe antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti, Nae Constantin, cu privire la presupuse restanţe financiare ale grupării moldave.

Omul de afaceri a explicat că la Botoşani salariile se achită din 3 în 3 luni, fiind un sistem acceptat de jucători.

 ”Nu ştiu de unde acest domn antrenor de la Petrolul are asemenea informaţii! Noi avem un sistem de salarizare acceptat de toată lumea, iar jucătorii primesc salariile din trei în trei în trei luni.

Aşa că, la noi nu sunt acum restanţe salarile. În rest nu mă apuc eu acum să îi dau o altfel de replică domnului Nae Constantin”
, a explicat Iftime, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele