Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Valeriu Iftime nu crede în Edi Iordănescu şi face un anunţ ferm: ”El era bun ca selecţioner”

Echipa nationala Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21074333/1/edi-iordanescu-3.jpg

România debutează sâmbătă în preliminariile EURO 2024, cu Andorra, în deplasare, iar multe voci din fotbalul românesc nu sunt optimiste în ceea ce priveşte posibilitatea bifării Campionatului European de la anul. Printre ele, şi Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului.

Omul de afaceri nu crede în Edi Iordănescu, iar un selecţioner care ar fi putut să ducă naţionala la un anumit nivel, din punctul său de vedere, este Ladislau Boloni, cu care Federaţia Română de Fotbal a fost la un pas să bată palma înaintea venirii fiului lui Anghel Iordănescu.

Eu sunt sceptic de când Burleanu nu l-a acceptat pe Boloni antrenor. Nu cred în echipa naţională pentru că nu cred în antrenorul ăsta. Să dea Dumnezeu să obţinem şase puncte, dar nu uşor. Ar fi o mare tragedie dacă nu ne-am califica. Ar fi o gafă imensă a Federaţiei dacă nu am reuşi să ne calificăm nici de data asta la Campionatul European.

Nu avem fotbalişti totuşi care să ne dea încredere că avem o echipă naţională redutabilă. Nu joacă la echipe mari, m-am uitat pe lot într-o zi şi m-am cutremurat când am văzut echipele la care joacă ai noştri, cei din afară”, a punctat Valeriu Iftime, potrivit Playsport. 

România începe aventura din preliminariile EURO cu Andorra

România începe parcursul din preliminariile EURO 2024 în sâmbătă seară, în deplasare, pe terenul Andorrei, de la ora 21:45! Tricolorii lui Edi Iordănescu au un program, teoretic, uşor în primele două runde, în urma confruntării de azi urmând să întâlnească Belarus, acasă.

  • România - Belarus e LIVE pe Prima TV, marţi, ora 21:45! 

Andorra şi România sunt la prima confruntare directă de mai bine de nouă ani, ultimul meci având loc în octombrie, 2013, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, atunci când, în deplasare, tricolorii învingeau cu 4-0, în urma golurilor marcate de Claudiu Keşeru, Bogdan Stancu, Gabriel Torje şi Costin Lazăr.

Acum, se întâlnesc în preliminariile EURO, în Grupa I, din care mai fac parte Elveţia, Belarus, Israel şi Kosovo.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri