Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Vali Creţu a sărbătorit în stilul unui campion mondial succesul cu CFR

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21007930/1/cfr-cluj-fcsb-superliga-superbet-05-02-2023-1.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. A fost a doua înfrângere consecutivă a ardelenilor pe teren propriu.

La finalul partidei, jucătorii lui Mihai Pintilii au sărbătorit cu fanii aflaţi în peluză succesul de la Cluj. FCSB a fost susţinută duminică de aproximativ 300 de fani, care au rezistat eroic temperaturii polare din Ardeal.

Vali Creţu a oferit un moment epic. Fundaşul a încercat să imite cu ghetele de joc gestul lui Emiliano Martinez, campion mondial cu naţionala Argentinei, care a avut o ieşire controversată, după ce a primit trofeul pentru cel mai bun portar de la turneul final din Qatar.

Veşti bune pentru FCSB. Iulian Cristea nu s-a accidentat în derby!

Iulian Cristea a revenit în echipa de start a formaţiei din Capitală, după jumătate de an. Stoperul a fost marcat de o accidentare pe final de meci. Duminică seară, în minutul 83 a resimţit dureri şi a fost înlocuit cu Denis Haruţ.

Din fericire pentru cei de la Fanatik, Iulian Cristea nu s-a reaccidentat. Jurnaliştii de la Fanatik scriu că acesta a resimţit crampe, iar schimbarea a fost efectuată pentru a evita orice risc.

  • Fundaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 1.3 milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele