Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

Vali Creţu a sărbătorit în stilul unui campion mondial succesul cu CFR

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21007930/1/cfr-cluj-fcsb-superliga-superbet-05-02-2023-1.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. A fost a doua înfrângere consecutivă a ardelenilor pe teren propriu.

La finalul partidei, jucătorii lui Mihai Pintilii au sărbătorit cu fanii aflaţi în peluză succesul de la Cluj. FCSB a fost susţinută duminică de aproximativ 300 de fani, care au rezistat eroic temperaturii polare din Ardeal.

Vali Creţu a oferit un moment epic. Fundaşul a încercat să imite cu ghetele de joc gestul lui Emiliano Martinez, campion mondial cu naţionala Argentinei, care a avut o ieşire controversată, după ce a primit trofeul pentru cel mai bun portar de la turneul final din Qatar.

Veşti bune pentru FCSB. Iulian Cristea nu s-a accidentat în derby!

Iulian Cristea a revenit în echipa de start a formaţiei din Capitală, după jumătate de an. Stoperul a fost marcat de o accidentare pe final de meci. Duminică seară, în minutul 83 a resimţit dureri şi a fost înlocuit cu Denis Haruţ.

Din fericire pentru cei de la Fanatik, Iulian Cristea nu s-a reaccidentat. Jurnaliştii de la Fanatik scriu că acesta a resimţit crampe, iar schimbarea a fost efectuată pentru a evita orice risc.

  • Fundaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 1.3 milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele