Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Vasile Miriuţă revine la antrenorat! ”Voi face tot ce depinde de mine”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21046568/2/miriuta.jpg

Mihai Iosif a renunţat la colaborarea cu Minaur Baia Mare. El a reuşit să promoveze cu Rapid în Superligă, dar nu s-a descurcat la fel de bine la formaţia din Maramureş.

Înlocuitorul lui Iosif este directorul tehnic al echipei: Vasile Miriuţă (54 de ani), care are misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

”Îmi doresc enorm de mult să salvăm această echipă! Am jucat la această echipă, sunt de pe aceste meleaguri şi mă doare situaţia echipei. Aşa măcar îmi voi putea asuma rezultatele echipei.

Voi face tot ce depinde de mine pentru ca Minaur Baia Mare să se salveze!”
a declarat Miriuţă, pentru cei de la Baia Mare Sport.

Tehnicianul a mai pregătit în carieră pe: Energie Cottbus U19, Energie Cottbus 2, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj (de două ori), Gyor, ASA Târgu Mureş, Energie Cottbus, Concordia Chiajna, Dinamo, FC Hermannstadt (de două ori) şi Kisvarda.

Ce transferuri a făcut Minaur Baia Mare în această iarnă

Valmir Berisha (26 de ani) este noul jucător al celor de la Minaur Baia Mare. El a venit la echipa pregătită de Mihai Iosif, după ce a început sezonul la Oţelul Galaţi.

Atacantul kosovar cu cetăţenie suedeză a fost adus în România la începutul anului 2020 de către Chindia Târgovişte, de la gruparea bosniacă Velez Mostar.

Pe lângă Berisha, Minaur i-a mai adus în această iarnă pe: Raul Avram (Petrolul), Alexandru Iacob (CS Mioveni) şi Petre Ivanovici (FK Miercurea Ciuc).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele