Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Verdictul lui Mihai Stoica în privinţa transferului portarului Târnovanu: ”Nu pleacă în vara asta!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20813497/1/njm2jmhhc2g9ymrlmgjkodkyyze1ngy2yty5m2u4ztiynmi1ztkymjq-thumb.jpg

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, este de părere că portarul Ştefan Târnovanu nu va pleca din tabăra ”roş-albastră” în perioada de transferuri de vară.

Stoica a explicat că este greu de crezut că patronul Gigi Becali va primi banii pe care şi-i doreşte pentru Târnovanu, în contextul experienţei reduse pe care a adunat-o goalkeeper-ul.

”Nu pleacă în vara asta. Dacă vine o ofertă pe banii ceruţi de Gigi, dar e greu de crezut că lumea dă bani pe un portar cu 20 de meciuri în carieră. Că tot l-am văzut pe Courtois (n.r.- în Supercupa Europei), măcar la fizic seamănă cu el”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În 22 de meciuri oficiale a apărat Ştefan Târnovanu pentru FCSB, dintre care 10 au fost fără niciun gol primit. Tânărul portar de 22 de ani a mai apărat în 16 jocuri şi pentru Poli Iaşi, unde a scăpat cu plasele intacte o singură dată.

700.000 de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Andrei Vlad (23 de ani) şi Răzvan Ducan (21 de ani) sunt celelalte opţiuni pentru postul de portar pe care le are la dispoziţie FCSB în lot. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele