Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Veste groaznică pentru naţionala României! Titularul Belgiei a revenit la antrenamente

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21501382/1/profimedia-0746804547.jpg

România s-a calificat la EURO 2024, acolo unde va da, în faza grupelor, peste Belgia, Slovacia şi o naţională venită din play-off.

Favorită la câştigărea grupei este Belgia, venită din prima urnă şi o prezenţă constantă în fazele superioare ale turneelor finale.

După ce ultimele informaţii, de la finalul anului 2023, îl dădeau pe Courtois indisponibil pentru EURO, situaţia portarului s-a schimbat între timp.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat că Thibaut Courtois a revenit la antrenamentele Realului, iar acesta ar putea deveni disponibil pentru joc în aprilie.

Iniţial, era speculat că portarul titular al Belgiei ar putea deveni apt abia în mai, iar în vară ar fi urmat să nu participe la EURO pentru a evita o recidivă accidentări.

Având în vedere că recuperarea decurge mai bine decât se aştepta, sunt toate şansele ca Thibaut Courtois să fie adversarul României la vară.

Courtois s-a accidentat grav la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng, iar din august nu a mai jucat în niciun meci. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri