Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Veşti bune de la mondialele de atletism în sală. Anamaria Nesteriuc s-a calificat în semifinale la 60 metri garduri

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20643686/1/nes.png

Atleta Anamaria Nesteriuc s-a calificat direct, în semifinalele probei de 60 metri garduri, la Campionatul Mondial de atletism în sală, de la Belgrad.

Sportiva tricoloră a încheiat seria a 4-a a calificărilor pe locul 3, cu timpul de 8.13 secunde şi s-a calificat direct în semifinale, programate în cursul serii, la fel ca şi finala probei.

Sâmbătă, din delegaţia României se vor mai afla la start Claudia Bobocea, în finală la 1.500 metri, calificată cu timpul de 4:06.66 minute, dar şi Andrei Rareş Toader în finală la aruncarea greutăţii.

România are 11 sportivi în delegaţia pentru Belgrad, care găzduieşte după 4 ani o ediţie în sală a Campionatului Mondial, întreruperea competiţională fiind cauzată de pandemie.

Componenţa lotului tricolor este: Marina Andreea Baboi (60 m), Anamaria Nesteriuc (60 mg), Claudia Mihaela Bobocea (1500 m), Florentina Costina Iuşco (lungime), la feminin, respectiv Andrei Rareş Toader (greutate), Alin Anton Ionuţ (60 mg), ştafeta 4×400 m – Mihai Sorin Dringo/Denis Simion Toma/Robert Parge/Remus Andrei Niculiţă/Constantin Andonii.

La startul CM de la Belgrad s-au înscris 680 de atleţi (372 la masculin, 308 la feminin).

Ultimele medalii cucerite de România la Mondiale de sală datează din 2016, când Andrei Gag a fost medaliat cu argint la greutate, iar ştafeta feminină 4x400 metri obţinea bronzul.

Campionatul Mondial în sală de la Belgrad se încheie duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele