Ultima oră
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off

Veşti rele pentru Barcelona. Xavi mai rămâne un sezon în Qatar

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19412016/1/xavi.jpg

Xavi (40 de ani) era ca şi dat antrenor la FC Barcelona în această vară, dar se pare că lucrurile nu vor fi aşa. Fostul mare mijlocaş spaniol şi-a prelungit cu încă un an contractul cu Al-Sadd, din Qatar.

Quique Setien astfel rămâne pe poziţie, dar soarta acestuia cel mai probabil va depinde de meciul cu Villareal, pe care Barcelona îl va disputa azi, de la ora 23:00.

Este un vis să te întorci la Barcelona. Este casa mea şi viaţa mea. Acum învăţ multe ca antrenor în Qatar. La Barcelona este însă altceva, trebuie să fii foarte pregătit pentru a o antrena.

Uneori folosesc tehnici învăţate la antrenamentele lui, dar şi ale lui Luis Enrique sau Luis Aragones. Neymar este cel mai bun fotbalist din lume”, a spus fostul mijlocaş al catalanilor, acum câteva luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele