Ultima oră
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”
S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2 S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2
Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi
Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani
A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA
Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei

Victor Angelescu confimă primul transfer al iernii la Rapid!

Rapid Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20995671/1/107866162-3102442026516118-6151305153374983268-n.jpg

Victor Angelescu a confirmat, joi, transferul lui Funsho Bamgboye, nigerianul în vârstă de 24 de ani urmând să fie prezentat în curând,
 
"Ştiţi că nu îmi place să comentez cu nume şi prenume pentru că mai întâi trebuie să îl prezentăm, dar da, 98% anunţăm transferul (n.r – lui Funsho Bamgboye) săptămâna aceasta. O să vedem când ajunge în ţară şi face vizita medicală.
 
Noi suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti. În momentul în care suntem aproape, anunţăm. Acum suntem înţeleşi cu unul singur, cu alţii în negocieri. Mai mult de două transferuri nu vom face", a confirmat Angelescu, pentru digisport.ro.

Fost internaţional nigerian de juniori, Bamgboye este capabil să lovească mingea la fel de bine cu ambele picioare.

Africanul va fi adus în Giuleşti să concureze pentru un loc de titular cu Ştefan Pănoiu şi lui Antonio Sefer, postul său de bază fiind cel de extremă dreapta.

Totuşi, Funsho Bamgboye este polivalent în compartimentul ofensiv. El este capabil să joace atât în flancul stâng al atacului, cât şi vârf împins.

Bamgboye a fost legitimat ultima dată în Ungaria, la MOL Fehervar, pentru care a marcat 13 goluri şi a oferit 19 pase de gol în 105 partide din 2019.

În urmă cu opt ani, Funsho Bamgboye a câştigat titlul mondial alături de reprezentativa U17 a Nigeriei, alături de care are 5 selecţii şi un gol marcat. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele