Ultima oră
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV
Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt
VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli” VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli”
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV

Victor Becali, informaţii despre transferul pregătit mâine în SuperLigă: ”Poate face vizita medicală” | EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 14 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21284681/1/victor-becali.jpg

Zile pline în SuperLiga României, la capitolul achiziţii, iar marţi este pe cale să fie anunţată încă o mutare importantă. S-a aflat de faptul că Rapid îl doreşte pe Andrei Borza, de la Farul, iar părţile sunt ca şi înţelese. În plus, şi jucătorul a acceptat termenii propuşi de giuleşteni, perioada contractuală şi salariul lunar.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Victor Becali a declarat că, în principiu, lucrurile sunt clare, iar jucătorul urmează să efectueze marţi vizita medicală pentru Rapid. În cazul în care totul va fi în regulă, ulterior va fi anunţată şi oficial mutarea.

Sper ca mâine să se facă transferul, jucătorul poate face vizita medicală mâine. În principiu, a acceptat şi jucătorul condiţiile, dar vom vedea! Mâine s-ar putea pune toate lucrurile la punct. Sută la sută e când se semnează, acum nu pot să spun că e sută la sută.

Borza va avea un contract bun, dar eu nu spun cifre, să spună cluburile dacă vor.

Deocamdată, nu ştiu dacă vor merge şi alţi jucători de la Farul. Grameni, dacă va merg şi el, e un jucător interesant, bun, de perspectivă. Rapid investeşte şi în viitor”, a spus Victor Becali în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Andrei Borza, în vârstă de 17 ani, este un produs al academiei Hagi şi este cotat la 1 milion de euro pe Transfermarkt.

Pentru România, fundaşul stânga a jucat la toate naţionalele de tineret. Pentru România U21 şi-a făcut debutul chiar la Campionatul European din acest an, disputat în România şi Georiga.

A jucat doar în partida de debut contra Spania, scor 0-3, iar în meciurile cu Ucraina şi Croaţia a fost rezervă neutilizată.

Denis Alibec a plecat să negocieze în Qatar

Denis Alibec este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Farul în acest moment şi a demonstrat-o în confruntarea din turul III din Conferece League, când a deschis scorul şi a oferit o pasă de gol în meciul cu Flora Tallinn.

Cu toate acestea, Gică Hagi ar putea rămâne fără jucătorul său de bază chiar înaintea returului cu echipa din Estonia, după ce o formaţie din Qatar i-a făcut o ofertă colosală lui Alibec.

Este vorba despre Al Muaither, formaţie nou-promovată în prima ligă din Qatar, care i-ar oferi atacantului de 32 de ani nu mai puţin de 800.000 de euro pe an. În aceste condiţii sunt şanse mari ca Gică Hagi să nu stea în calea transferului acestuia, care ar putea pleca înaintea returului cu Flora Tallinn.

Denis Alibec a plecat luni seară din România pentru a discuta ultimele detalii şi pentru ca ulterior să semneze contractul.

Încă nu este sigur nimic, merg acolo să văd ce voi face, să văd condiţiile, iar după o să iau o decizie. (N.r. - Când ai primit oferta?) Acum 3 zile! (N.r. - Cum o să fie această nouă aventură pentru tine? Ce obiective ai?) Încă nu e sigur… voi merge să văd ce se întâmplă acolo. Cu siguranţă o să dau totul. Sunt mult mai matur, totul depinde de mine. Trebuie să mă acomodez acolo şi să vedem cum o să fie. Nu ştiu nimic deocamdată. Am înţeles că e mai liber, nu e ca în Arabia. (N.r. - I-ai fi fost greu lui Gică Hagi să te păstreze?) Nu era greu, dar am luat decizia asta şi sper să o fac bine.

(N.r. - Ai vorbit cu băieţii, le-ai urat succes?) Am fost la antrenament, le-am urcat succes, dar le-am zis că încă nu e gata. E posibil să ne vedem în 3 zile, nu se ştie niciodată.  (N.r. - Budescu ce a zis?) Era fericit pentru mine, toată lumea era fericită, dar o să vedem ce o să fie acolo. 

(N.r. - E greu să te desparţi de Farul?) E foarte greu, e echipa mea de suflet, dar câteodată mai trebuie să faci şi alegeri de genul pentru că atunci când te laşi de fotbal nu te întreabă nimeni unde ai jucat şi ce ai făcut. (N.r. - Ce ţi-a spus Gică Hagi?) M-a felicitat şi na… Să fie bine”, a spus Alibec pe aeroport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele