Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Victor Dican, fundaşul dorit de FCSB! Tânărul a impresionat cu evoluţiile din SuperLiga României. UPDATE: Reacţia Botoşaniului

FCSB Publicat pe 24 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20830980/1/victori-dican-fc-botosani.jpg

FCSB vrea să mai aducă anumiţi jucători până la terminarea perioadei de transferuri, iar fundaşul central care poate ajunge sub comanda lui Nicolae Dică este din SuperLiga României, de la FC Botoşani, echipă de la care FCSB a tot luat jucători în ultimii ani.

Gigi Becali a fost impresionat de evoluţiile tânărului Victor Dican, în vârstă de 21 de ani, născut la Râmnicu Vâlcea. În acest sezon de SuperLiga României, apărătorul a jucat cinci meciuri, a fost integralist şi i-a atras atenţia patronului vicecampioanei, conform sport.ro.

UPDATE miercuri (24 august), ora 19:09: Mutarea lui Dican nu se va face, chiar dacă FCSB va veni cu o propunere oficială pentru Botoşani. Patronul Valeriu Iftime a afirmat că, deocamdată, nu îi dă drumul fundaşului său, dorind să îl mai ţină cel puţin până în iarnă.

Nu a fost nicio discuţie Dican. Dacă eşti în fotbalul românesc, nu are cum să nu te intereseze Dican. E unul dintre cei mai buni fundaşi. Dar nu-l vând acum!

El trebuie să mai joace 20-30 de meciuri la Botoşani. După aceea ar putea să plece şi ar putea juca oriunde”, a spus Valeriu Iftime pentru GSP.

Dican nu joacă de prea mult timp la FC Botoşani, el fiind luat de moldoveni în ianuarie acest an, de la Universitatea Cluj, pentru aproximativ 100.000 de euro. Actuala cotă de piaţă a lui Dican este de 550.000 de euro.

Vor mai veni doi-trei jucători pentru că m-a impresionat treaba asta cu suporterii. Aduc un atacant şi un fundaş central deoarece avem doar doi fundaşi centrali”, a anunţat Gigi Becali, dar transferurile sunt influenţate de eventuala calificare în grupele Conference League.

FCSB se pregăteşte să şi renunţe la fotbalişti

FCSB mai pregăteşte mutări până la finalul perioadei de mercato. În timp ce Mihai Stoica şi Nicolae Dică mai caută un atacant central care să întărească lotul, Gigi Becali i-a anunţat, prin intermediul staff-ului tehnic, pe Vali Creţu, Rachid Bouhenna şi Sorin Şerban că e momentul să-şi găsească alte echipe.

Cei trei au fost jucătorii care l-au dezamăgit pe latifundiarul din Pipera în startul stagiunii 2022/2023, iar Dică nu se va baza pe ei în restul sezonului, considerând că Radunovic, Pantea şi Boboc sunt opţiuni mult mai bune pentru posturile de fundaşi laterali, în timp ce Dawa şi Tamm au prioritate în centrul defensivei.

Creţu a primit şanse în acest sezon, dar randamentul scăzut şi actele de indisciplină arătate la antrenament l-au nemulţumit pe Gigi Becali, cel care a transmis că fundaşul dreapta nu mai are viitor la FCSB. Accidentat uşor, Creţu nu va face deplasarea în Norvegia, pentru meciul cu Viking.

În cazul lui Bouhenna, omul de afaceri care conduce vicecampioana României a avut nevoie de doar patru meciuri pentru a se convinge că fostul fundaş de la CFR Cluj nu e potrivit pentru FCSB, iar prestaţia slabă din meciul cu Chindia, câştigat în cele din urmă cu 3-2, a pus, practic, capăt carierei algerianului în roşu şi albastru.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele