Ultima oră
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”

VIDEO | A FOST DICĂ, VINE ŞI ŞUMUDICĂ? FOSTUL TEHNICIAN DE LA ASTRA AR PUTEA VENI LA FCSB

Video Publicat pe 8 mai 2019
mail-share icon Email

Deşi s-a declarat mereu un rapidist înfocat, Marius Şumudică ar putea face marele pas. Să devină noul tehnician al celor de la FCSB. Potrivit GSP, Şumi are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Teja. Mutarea ar urma să se producă la vară. ”Vino şi ajută-mă să câştig campionatul”, ia transmis de mai multe ori finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali. „Şumudică o va antrena pe FCSB la un moment dat. E într-o relaţie bună cu patronul clubului, va ajunge acolo sigur! El a fost campion cu Astra, dar e mai greu să te descurci la FCSB sau la CFR! Să ia trei, patru titluri la rând cu o astfel de echipă şi ne convinge pe toţi!”, a spus la un moment dat şi Nicolae Dică, care a terminat pe 2 cu FCSB anul trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele