Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

VIDEO | "A fost un test trecut cu brio". Concluziile lui Mutu după antrenamentul cu Gaz Metan

Rapid Publicat pe 18 apr 2022
mail-share icon Email


Rapid a spulberat Gaz Metan, 8-0, şi a revenit pe primul loc în play-out, iar Adi Mutu se gândeşte deja la partida cu Sepsi, de etapa viitoare.
Antrenorul giuleştenilor a rămas impresionat de publicul din Giuleşti şi e mulţumit de atitudinea arătată de echipa lui într-un meci în care adversarul practic nu a contat:
 
"Era un test de maturitate, aşa cum spuneam la început, pentru că trebuia să abordăm meciul cu seriozitate şi să jucăm ca o echipă adevărată. A fost un test trecut cu brio, pentru lucrul ăsta sunt bucuros. În acelaşi timp, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ.
 
Nu contează cu cine joc, pentru mine e important să câştig. Într-adevăr, am avut şi meciuri cu adversari mai slabi cotaţi, dar am câştigat şi meciuri cu adversari de acelaşi nivel. Am demonstrat că nu e o întâmplare să câştigi. Băieţii trebuie felicitaţi pentru atitudine, dar de mâine uităm meciul şi îl pregătim pe cel cu Sepsi. Gaz Metan e o echipă de copii fără experienţă. Doar pe ei îi ajută să vadă cum e atmosfera şi cum e nivelul, să muncească şi să ajungă în Liga 1.
 
Eu cred că mai sunt meciuri de jucat. Avem Chindia, FC U Craiova şi CS Mioveni, adică echipe incomode. Obiectivul personal e să luăm meci cu meci, nu mă gândesc la finalul play-out-ului.
 
Fanii merită felicitaţi. Întotdeauna publicul a fost alături de echipă în Giuleşti şi în momente mult mai grele. E o bucurie!", a declarat Mutu, la flash-interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele