Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League

VIDEO | AC Milan – Inter 3-2. Derby-ul Italiei a oferit un nou show de zile mari

Serie A Publicat pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20842346/2/ac-inter.jpg

AC Milan s-a impus în ”Derby della Madonnina”, învingând formaţia Inter Milano cu scorul de 3-2, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Serie A.

Golurile echipei AC Milan au fost înscrise de Rafael Leao (28 şi 60) şi Giroud (54), iar reuşitele lui Inter au venit de la Brozovic (21) şi Dzeko (67).

În clasament, AC Milan a trecut pe primul loc , cu 11 puncte, în timp ce Inter Milano a suferit a doua înfrângere a sezonului şi se află pe locul 5, cu nouă puncte.
 

VIDEO | E derby în Serie A: AC Milan – Inter 3-2 (Leao 28, 60, Giroud 54 / Brozovic 21, Dzeko 67), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • AC Milan: Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo - Bennacer, Tonali - Messias, De Ketelaere, Leao, Giroud
  • Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Darmian - Correa, Lautaro Martinez

Minutul 90+5: Fluier final! AC Milan se impune cu 3-2.

Minutul 67: GOL Inter! Oaspeţii construiesc foarte bine în ofensivă. Dzeko apare foarte bine la bară şi marchează din câţiva metri.

Minutul 60: GOL AC Milan! Giroud trimite elegant cu călcâiul la Leao, care îşi arată clasa. Portughezul trece elegant printre doi adversari şi îl învinge pe Handanovic cu un şut aproape imposibil de parat, ce s-a dus în plasa laterală.

Minutul 54: GOL AC Milan! Francezul Giroud îşi arată clasa şi marchează cu un şut superb, fără preluare.

Minutul 28: GOL AC Milan! Gazdele recuperează mingea şi pornesc un atac în viteză. Tonali scoate excelent pentru Leao, care restabileşte egalitatea cu un şut plasat din interiorul careului.

Minutul 21: GOL Inter! Eroare mare în defensiva celor de la Inter. Brozovic scapă din marcajul lui De Ketelaere şi finalizează cu calm.

Minutul 15: Bastoni e foarte aproape de autogol. Fundaşul lui Inter încearcă să respingă un balon centrat din flanc, dar trimite în bară.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------

AC Milan vine după un egal în etapa anterioară, pe terenul lui Sassuolo, cu care a remizat cu scorul de 0-0. Inter a învins fără probleme echipa Cremonese, scor 3-1, după ce a condus cu 3-0.

În privinţa situaţiei din clasament, Inter are 9 puncte, cu unul mai mult decât AC Milan. De altfel, după patru partide în Serie A, Inter are trei victorii şi un eşec, în timp ce AC Milan are două victorii şi două remize.

Ultima partidă dintre cele două echipe din Milano a avut loc în Cupa Italiei, în aprilie, când Inter a făcut scor şi s-a impus cu 3-0.

Fondul american RedBird a finalizat achiziţia AC Milan pentru o sumă fabuloasă

RedBird Capital Partners a anunţat, miercuri, că a finalizat achiziţia Associazione Calcio Milan cu 1,2 miliarde de euro, informează gruparea din Serie A, pe site-ul oficial.

“În calitate de nou proprietar al AC Milan, RedBird va continua investiţiile în toate zonele cheie care vor duce la progresil clubului din punct de vedere sportiv şi comercial”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul AC Milan.

Viziunea noastră pentru AC Milan este clară: ne vom susţine jucătorii talentaţi, antrenorii şi stafurile pentru a obţine succese pe teren şi a le permite fanilor noştri să împărtăşească experienţele extraordinare ale acestui club istoric”, a afirmat Gerry Cardinale, fondator RedBird.

RedBird Capital Partners este deosebit de activ în sectorul marketingului sportiv din America de Nord, având implicare în special la echipele de baseball New York Yankees şi Boston Red Sox. În Europa, a preluat în vara anului 2020 controlul (85% din acţiuni) asupra clubului Toulouse.

FC Barcelona, Juventus, Arsenal, Inter, PSG şi AS Roma, vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar

Grupările FC Barcelona, Juventus Torino, Arsenal, Inter Milano şi AS Roma se numără printre cluburile europene care ar fi vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar, la fel ca PSG şi Olympique Marseille, notează The Times, potrivit L’Equipe.

Sancţiunile vor veni în septembrie, potrivit jurnalului britanic.

Ar exista două liste: una cu zece cluburi în afara cadrului impus pentru sezonul 2020/2021 şi alta cu 20 de cluburi care au încălcat fair-play-ul financiar în sezoanul 2021/2022.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele