Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Adi Mutu consideră că trebuia să câştige cu CFR. ”Am avut posesie 70 la sută”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21066011/1/adrian-mutu-rapid.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Adi Mutu a declarat că cei de la Rapid trebuiau să câştige, în contextul în care au avut o posesie zdrobitoare şi au dominat-o în multe momente pe CFR Cluj, chiar în Gruia.

”Noi o să rămânem cu picioarele pe pământ după o seară în care meritam să câştigăm. Mai rar aţi văzut CFR să fie dominată aşa. Am avut posesie 70 la sută, am încercat tot.

Puţin dezamăgiţi că nu am fructificat ce trebuia. Mergem mai departe şi o să analizăm unele lucruri care nu au mers aşa bine. Cred că Rapid îşi joacă şansa pe fiecare teren pe care joacă. Nicăieri nu mergem să ne apărăm, nu mergem la egal.

Şi azi am vrut să câştigăm până în ultima secundă. Vrem să jucăm şi să producem fotbal”
, a explicat Mutu, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele