Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Adi Mutu, discurs fără menajamente. ”Aroganţa noastră ne-a costat”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21043225/1/rapid-bucuresti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-4-03-2023-1.jpg

Hermannstadt s-a impus surprinzător în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Giuleştenii au ratat un penalty în prelungiri, prin Dugandzic.

Adrian Mutu nu s-a ferit de cuvinte! Antrenorul celor de la Rapid a considerat că elevii săi au dat dovadă de aroganţă şi au fost pedepsiţi de către sibieni.

”Era normal să schimb formula de start, pentru că veneam după trei meciuri într-o săptămână, cu deplasare grea la Botoşani. În afară de Ongenda, care avea nevoie de minute, ceilalţi au rămas datori faţă de mine, faţă de public, faţă de noi. Aroganţa noastră ne-a costat. Am intrat aroganţi pe teren, ca şi cum am fi câştigat deja. În fotbal, asta te plăteşte.

Am făcut o repriză a doua bună, dar nu meritam să câştigăm. Fotbalul ne-a dat o lecţie importantă. Singura notă pozitivă este evoluţia lui Ignat, care a jucat foarte bine.

Dugandzic probabil e supărat. Eram sigur că o să rateze, pentru că nu era seara noastră şi fotbalul nu îţi dă când nu meriţi. Ar trebui să schimbe modul în care execută din când în când, pentru că, dacă baţi la fel, eşti previzibil”
, a declarat Mutu, la finele partidei. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele