Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Adi Mutu nu reuşeşte să-l învingă pe Nicolae Dică. ”Am fost dezavantajaţi de arbitraj!”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21022446/1/adrian-mutu.png

Rapid a remizat în deplasare, scor 0-0, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

În minutul 83, Carnat a comis henţ la marginea careului, arbitrul a arătat lovitură liberă, VAR a întors decizia şi s-a dictat penalty. Dugandzic a transformat în prima fază, dar execuţia s-a repetat. A doua oară croatul a tras peste poartă

Deşi nu consideră remiza un pas greşit, Adi Mutu a avut o reacţie dură cu privire la maniera de arbitraj.

”Voi egalul îl numiţi pas greşit?! Am dominat meciul, am avut ghinion mare, penalty ratat. E adevărat, în prima repriză am intrat cam pe vârfuri, dar în partea secundă am arătat bine.

A fost şi penalty-ul acela discutabil, nu poţi repeta de o asemenea manieră. Vedem foarte multe astfel de faze la televizor şi nu se repetă. Am avut şi un penalty la Ioniţă. Cred că am fost dezavantajaţi clar de arbitraj astăzi.

Nu mă îngrijorează lipsa de eficacitate. Eram îngrijorat dacă nu am fi ajuns acolo. Se mai întâmplă să ratezi, sunt seri şi seri. Lui Dugandzic nu avem ce să îi reproşăm, golurile lui ne-au adus aici, să ne îndeplinim obiectivul. Ştiam că e afectat de moment, de asta l-am şi schimbat. Am zis să vin cu Luckassen, cu mentalitate proaspătă, cu forţa de a marca.

Cum am spus, suporterii au fost aproape de el. Suporterii i-au strigat numele la final. Evident, au fost şi critici. Avem cu toţii dorinţa asta nebună de a câştiga meciurile, dar şi criticile sunt bune. Trebuie să mergem înainte şi să devenim mai buni”
, a declarat Mutu, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele