Ultima oră
Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024 Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale
Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal! Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal!
Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam
Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde

VIDEO | ADIO, CALIFICARE! UNIVERSITATEA CRAIOVA PIERDE ACASĂ CU AEK ŞI MAI ARE DOAR ŞANSE TEORETICE

Uncategorized Publicat pe 8 aug 2019
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu, 0-2, meciul cu AEK Atena, din turul 3 al prelimiariilor Europa League.

În această seară, oltenii au început curajos, iar Bancu a încercat să-l surprindă pe Barkas cu un şut de la distanţă, în minutul 15, dar portarul elenilor a reţinut. Odată cu trecerea timpului, grecii au echilibrat jocul, iar dacă primele 45 de minute s-au terminat la egalitate, după reluare AEK a fost mult mai periculoasă.

Primul gol a venit în minutul 60, când Livaja l-a găsit în careu pe Mantalos, iar acesta l-a învins cu o lovitură de cap pe Pigliacelli. Pe final de meci, în minutul 86, autorul pasei decisive de la primul gol, Livaja, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi a stabilit scorul final, 0-2, după un contraatac care a făcut şah-mat defensiva echipei pregătite de Corneliu Papură.

Universitatea Craiova păstrează acum doar şanse teoretice, în condiţiile în care în retur, peste exact o săptămână, are nevoie de o victorie cu 3-0 la Atena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele