Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

VIDEO ǀ Adrian Mutu, după ce Rapid a învins Hermannstadt: ”A fost un meci exact aşa cum ne aşteptam!”

Rapid Publicat pe 14 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20888909/1/310603285-646427123558147-5980215444714910567-n.png

Rapid Bucureşti a întrecut vineri, în deplasare, FC Hermannstadt, scor 2-0, într-un meci al etapei a 14-a din Superligă. Sibienii se află la a treia înfrângere consecutivă.

Adrian Mutu, antrenorul giuleştenilor, a explicat că victoria se datorează faptului că a anticipat strategia lui Marius Măldărăşanu de a se apăra şi a încerca să marcheze pe contraatac.

Anticiparea ”briliantă” a lui Mutu

"Meciul de astăzi a fost pe un teren greu, pentru ambele echipe, dar noi suntem un pic dezavantajaţi, pentru că suntem o echipă de posesie. În multe momente am lăsat acest joc şi am aplicat un joc de luptă. Până la urmă s-a terminat bine, ştiam că o să vină golul.

Am dominat tot meciul, Hermannstadt s-a bazat doar pe contraatac şi asta am înţeles-o din primul minut. Atacă foarte bine spaţiile, dar am controlat meciul şi cred că este o victorie meritată.

Întreaga fază a primului gol a fost foarte frumoasă, dar execuţia lui Emmers... a făcut un meci extraordinar, o risipă de energie incredibilă. E un jucător care poate să acopere mai multe poziţii.

A fost un meci exact aşa cum ne aşteptam, cu noi la timonă, cu ei care se închid şi aşteaptă să plece pe contraatac. Nu poţi să speri tot timpul că Rapid nu marchează şi să dai gol pe contraatac. Avem jucători de valoare şi am demonstrat-o astăzi (n.r.- vineri), cu execuţii sau pase foarte frumoase.

Ne aşteaptă un drum lung, dar suntem pe o traiectorie bună, tot ce înseamnă club, joc. Ne gândim la ce forţă avem, dar în acelaşi timp suntem precauţi, pragmatici, pentru că fotbalul e periculos în anumite momente şi trebuie să le controlăm cât mai bine!", a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului.

La Mediaş, Rapid a cerut penalti în minutul 71, la un presupus henţ al lui I. Stoica, în careu, dar VAR a decis că nu a fost lovitură de la 11 metri. Giuleştenii au deschis scorul în minutul 75, prin Emmers, care a reluat cu călcâiul în plasă pasa lui Alexandru Ioniţă II. Două minute mai târziu, Dragoş Grigore a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Ciobanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele